Η Εταιρεια

Σκοπός

Η ECOSTER AE με έδρα την Αθήνα δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ώστε να συμβάλλει δυναμικά στην επεξεργασία των μολυσματικών αποβλήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Εμπειρία και ευθύνη

Η ECOSTER AE έφερε στην Ελλάδα την εμπειρία και την τεχνογνωσία της καναδικής εταιρείας Hydroclave systems corp, ώστε να προσφέρει μία σύγχρονη, οικολογική και οικονομική μέθοδο για τη διαχείριση των μολυσματικών αποβλήτων. Η ECOSTER AE, με έδρα την Αθήνα, πρωταγωνιστεί στη διαχείριση των μολυσματικών αποβλήτων με υψηλό αίσθημα ευθύνης, οικολογική συνείδηση και πλήρη επίγνωση της σημαντικής αποστολής της.

Εγκαταστάσεις και υπηρεσίες

Η πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα αποστείρωσης νοσοκομειακών μολυσματικών αποβλήτων της εταιρείας, βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Με μηχανήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας και εξειδικευμένο, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σε θέση να προσφέρει αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση των αποβλήτων. Οι υπηρεσίες της προς τις υγειονομικές μονάδες περιλαμβάνουν αποκομιδή, μεταφορά, αποστείρωση και τελική διάθεση στους οικείους ΧΥΤΑ. Η ECOSTER AE διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες αλλά και τα πιστοποιητικά για την παροχή αυτών των υπηρεσιών.

Η εταιρεία ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Hydroclave Systems Corporation είναι σε θέση να:

  • προμηθεύει προϊόντα τεχνολογίας Hydroclave
  • σχεδιάζει εξολοκλήρου ένα νέο εργοστάσιο αποστείρωσης Ιατρικών Μολυσματικών Αποβλήτων
  • εκπαιδεύει το απαραίτητο προσωπικό
  • λειτουργήσει μονάδες επεξεργασίας Μολυσματικών Αποβλήτων

Ενδιαφέρεστε για μια συνεργασία μαζί μας;